De Stichting Kamper struikelstenen zal in het herdenkingsjaar 75 jaar bevrijding drie struikelstenen gaan plaatsen ter herdenking van omgekomen Kampenaren. De plaatsing van de stenen zal telkens zijn exact 75 jaar na de datum waarop deze Kampenaren zijn omgekomen.


De derde Struikelsteen zal worden geplaatst op 23 november 2020, ter nagedachtenis aan de Kampenaar Hendrik Jan Stoffer. Hij was opgepakt bij de razzia in de NOP en zat in een werkkamp nabij Neuengamme. Meneer Stoffer was na de bevrijding dermate verzwakt dat hij in het ouderlijk huis is overleden. Hij woonde op het adres Geert van Woustraat 5 te Kampen. Stoffer overleed op 23 november 1945 en is de laatste naam op de lijst van Kamper oorlogsslachtoffers. Voor ons een goed moment om 75 jaar bevrijding te herdenken.

Datum & tijd
23 November 2020
00:00 - 23:59
Adres

Geert van Woustraat 5
Kampen

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media