De opening van de expositie Alle waarden draaien om van het Stadsarchief Kampen en Jan van Arkel stond op vrijdag 20 maart bij velen op de agenda. Evenals de overhandiging van het eerste exemplaar van het Historisch Tijdschrift van de Historische Vereniging van de IJsseldelta Jan van Arkel aan burgemeester en Jan van Arkel-lid Bort Koelewijn. Het liep allemaal anders zoals u weet. 

We wilden toch heel graag dat burgemeester Bort Koelewijn het eerste exemplaar ontving. En vonden deze coronabestendige manier. De burgemeester vertelde ons dat hij zeer onder de indruk is van het magazine, ook onder de gegeven omstandigheden. En feliciteert Jan van Arkel met het blad. 


De foto werd gemaakt door Freddy Schinkel, waarvoor onze grote dank. 


Op de foto links burgemeester Bort Koelewijn, met in het midden Herman Broers namens de redactie, en rechts Cor Scheurwater namens het bestuur van HV Jan van Arkel. 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media