Een mooie brief van Paul Blokhuis gericht aan alle mensen die betrokken zijn bij het organiseren van evenementen voor 75 jaar vrijheid, om ze te bedanken, is te pdfhier te lezen. 


Wat stond er een mooi programma klaar in de gemeente Kampen om met elkaar 75 jaar Vrijheid te vieren. Aanstaande vrijdag is het 75 jaar geleden dat Kampen werd bevrijd. IJsselmuiden, Wilsum, Grafhorst en Zalk waren zelfs een paar dagen eerder. We kunnen niet in de toekomst kijken.  De meeste activiteiten die stonden gepland voor aankomend weekend, worden bij voorkeur verschoven naar het weekend van 17 april 2021, precies 76 jaar nadat Kampen werd bevrijd. Een ding is zeker: We'll meet again! 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media