Op 25 en 26 februari was er een tijdelijke filmset in de Stadsgehoorzaal. Hier werden ‘Songs of Freedom’ opgenomen: Een collectie bijzondere ontmoetingen tussen Kamper muzikante Gyöngyi Kovacs en acht mensen met een bijzonder verhaal. Gyöngyi ontving de deelnemers die komen uit landen waaruit zij gevlucht zijn. De deelnemers vertelden haar hun persoonlijke vrijheidsverhaal en leerden haar hun vrijheidslied. 

Scroll naar beneden. Want onderaan deze pagina vind je de "achter de schermen"-video. 

Dit jaar dat in teken staat van 75 jaar vrijheid heeft in Kampen het thema We’ll meet again. Maar niet iedereen deelt dit gevoel van vrijheid, er leven nog steeds veel mensen in angst. Deze mensen moeten bieden wij ook een podium, aldus Stichting ARTicipatie

Deze mooie verhalen en hartverscheurende liederen over persoonlijke vrijheid zullen straks te vinden zijn via de scanplaten op verschillende stads- en Hanzebanken verspreid door Kampen. 

Vrijheid is als je jouw verhaal kan delen.

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media