Vrijheid is niet iets dat vanzelfsprekend is, vrijheid moet je vieren. Stichting ARTicipatie heeft daarom een vrijheidsroute opgezet in Kampen. 

Songs of Freedom

Op verschillende plekken in de stad staan ‘Hanzebankjes’ en stadsbanken met een QR-code. Als je deze QR-code met je mobiel scant, kom je terecht bij de online afleveringen van ‘Songs of Freedom: een serie van acht bijzondere ontmoetingen tussen Kamper muzikante Gyöngyi Kovacs en acht mensen uit verschillende landen waaruit zij gevlucht zijn. In deze afleveringen delen de deelnemers hun bijzondere persoonlijke verhalen met Kovacs en leren zij haar hun ontroerende, soms zelf geschreven vrijheidsliederen die hen houvast hebben gegeven. Naast deze QR-code vormen de bankjes een ontmoetingsplek waar je met bekende of onbekende mensen in gesprek kan gaan.

Een kijkje achter de schermen: 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media