Koningsdag: een dag waar jong en oud ieder jaar weer naar uitkijkt met de aubade bij “De Maarlenhof”, het slenteren over de vrijmarkt van IJsselmuiden, het gezellige terras om met iedereen bij te kletsen en natuurlijk de lampionoptocht met mooie versierde wagens en vrolijke kinderen met hun versierde fietsen/karren. Maar het CORONAVIRUS heeft ons ook stil gezet.


Op advies van de Gemeente Kampen en de bond van Oranjeverenigingen, hebben wij gisteravond als bestuur van de IJOV, besloten dat er dit jaar
geen Koningsdag gevierd zal/kan worden. Ook in Kampen heeft de KOV hetzelfde besluit genomen. Voor ons allen geldt veiligheid en gezondheid boven alles. Hierdoor zal ook onze “Oranjegids” later dan u gewend bent bij u door de bus  vallen. We streven ernaar om deze half mei te bezorgen.


We wensen iedereen die in deze moeilijke tijd te maken heeft/krijgt met het coronavirus heel veel sterkte toe. Zowel zakelijk als privé zal het voor veel mensen moeilijk worden.

Achter de schermen werken wij als bestuur/vrijwilligers door aan onze andere activiteiten voor dit jaar, zoals de IJOV Fietstocht, IJOV Zoddefestival en de IJOV Muziekfeesten en hopen dat wij deze evenementen weer SAMEN met iedereen mogen vieren. 


Een liefdevolle groet van het IJOV Bestuur, 

Harold, Bob, Hans, Michel, Bart, Willem, Herwin, Jacqueline, Jolanda

 

Foto: Richard Tennekes

 

 

 

 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media