Komende week is het 75 jaar geleden dat eerst IJsselmuiden (15 april) en toen Kampen (17 april) werd bevrijd. Onder de titel ‘We'll meet again’ stonden tal van festiviteiten gepland, maar die zijn vanwege de coronamaatregelen afgeblazen. Wat nog wèl kan, is jezelf uiten in muziek, dans, theater, poëzie of beeldende kunst; vanuit huis én in vrijheid! Daarom is Quintus op zoek naar jou!


Wanneer zullen wij elkaar weer ontmoeten? Waar kijk jij het meest naar uit? Sta je onder hoge (werk)druk of geniet je juist van een periode van rust? Wat betekent vrijheid voor jou? Teken, zing, speel, dicht, vertel, fotografeer of dans het! Post jouw tekening, schilderij, lied, gedicht, foto of dans op social media met de hashtags #quintuskampen #quintusathome #kampenviertvrijheid en #visitkampen.

Ben je niet op social media actief, maar wil je wel iets delen? Stuur het naar info@quintuskampen.nl of via de post: Vloeddijk 38, 8261 GC Kampen. Vermeld er wel bij of je toestemming geeft voor het gebruik ervan op bijvoorbeeld youtube zodat alles AVG-proof verloopt. Online en achter de ramen aan de voorkant van het Quintusgebouw ontstaat zo een gezamenlijke expositie.

Aan de leukste, grappigste of meest ontroerende inzendingen besteden we aandacht in de uitzending van RTV IJsselmond Informatief op vrijdag 17 april tussen 12.00 en 13.00 uur. Meer weten? Kijk op www.quintuskampen.nl of mail ons via info@quintuskampen.nl.

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media